20. jul, 2020

Är det redan...

... måndag igen?! Och nu när jag kommer igång att skriva är måndagen slut ... nästan! Jag lyssnar med ett öra på Lotta på Liseberg ... tyvärr inga artister som fångar mig.

Idag har jag skött marktjänsten. Sambons ena son + hans 3 söner, 9, 12 och 15, har lagt in nytt golv i vårt sovrum -inte en dag för tidigt! Haft heltäckningsmatta där (jajaja, jag vet...!!!) de senaste 5 åren (dessförinnan golv!), men vi misstänkte det var mattan som gjorde sambons allergi värre. Ska bli spännade att utvärdera.

Förra veckan skrev jag flera sidor för hand, i ett kollegieblock, och i går började jag skriva in det i manuset. DEADLINE börjar ta form, och jag närmar mig slutet.

I morgon ska jag och ena dottern hälsa på hennes svårt strokedrabbade pappa -min f.d. man- på hans boende. Man får komma dit två åt gången, och måste föranmäla sig. Han har påverkats till det sämre den senaste månaden. Våra döttrar brukar annars ta ut honom på olika trevligheter, såsom bio, kondis, handboll, träff med barnbarnen, alla våra kalas etc. Mentalt är han med, men kan varken gå, stå eller tala. Jo, när vi frågar om han mår bra, säger han alltid: "Ja för fan..." Trist att han ska vara så isolerad nu -det tar på honom.

Jag önska alla en bra vecka -läs mycket böcker!