11. maj, 2022

TORREVIEJA 1-12 maj ...

... och i morgon bär det av hemåt. Bortsett från resdagarna har vi haft 10 härliga dagar. Innan vi reste visade väderkartan regn förra veckans mån-tors, men det regnade endast på onsdagen -för övrigt soligt o fint!

Solen är stark! Då vi legat/varit på stranden har det blivit 2-3 timmar åt gången. Jag ser hur unga tjejer steker sig -liksom jag själv gjorde som ung. Huden tar stryk -jag lovar!

Vi har träffat vårt värdpar Ami o Lasse -som äger lgh och är kusin med min ex.man, två gånger, och ätit tillsammans på mysiga restauranger. Tjabbat o skrattat och haft kul!

Drickat är verkligen billigt här, jämfört med restauranger hemma. Ett glas vin 17 kr, t.ex.

Jag har naturligtvis också läst. Hade med mig boken NATTJÄGAREN, av Chris Carter, som jag läste i myshörnan inne. Här finns en bokhylla med böcker som gäster lämnar kvar, och jag hittade en för mig ny författare, Kristin Hannah -hon skriver verkligen spänning!!! Boken får jag ta med mig hem -hinner inte läsa klart här.

Ångrar att jag inte tog med mina egna fyra böcker till bokhyllan -hade blivit spridning till okända personer.

I dag blir det packning av det mesta, resten i morgon bittida. Promenad 8 minuter till busstationen, buss till Alicante flygplats -tar 40 minuter. Flyget lyfter 14.50. Bör vara i Krstd 18-tiden, och därifrån tåget till Krstd. Svärsonen har lovat att möta oss.

Vår förra resa gick till Cypern, mars 2019 -så vi har verkligen längtat ut. Denna resan har varit perfekt och uppiggande för två passionärer! Nu väntar gräsmattan på L-G, och ett nytt skrivbord till mig och "nya" rummet.

Stort Tack till dotter Linda som har skött om växter o blommor, ute o inne. 

Även Tack till Robin o Eva som tagit hand om vår post!